ZUGRĂVELI


Executăm zugrăveli pentru case, apartamente, garsoniere, spații comerciale, birouri etc în Brașov și în împrejurimile Brașovului. 
 Zugravirea unui apartament poate cuprinde urmatoarele etape :  

Decopertarea pereților și al tavanelor.
 În cazul în care gletul și zugrăveala veche nu reprezintă un suport bun pentru următoarele operații ce trebuiesc executate pereții și tavanele trebuiesc decopertate.
 Aplicarea amorsei.
 Prima operație foarte importantă, în zugrăvirea unei case, este aplicarea amorsei. Această operație înlătură praful după pereți și asigura aplicarea gletului pe pereți în condiții bune. Această operație se face cu ajutorul unui trafalet sau al unei bidinele.
 Aplicarea gletului
 Aplicarea gletului se face în 2 etape: aplicarea gletului de încărcătură și aplicarea gletului de finisaj.
 Pentru început se repară fisurile din pereți, glafurile ferestrelor și al ușilor în cazul în care acestea au fost schimbate. Se montează coltare din aluminiu pe muchiile exterioare ale pereților. în cazul în care pereții sunt din blocuri BCA și prezintă fisuri se montează o plasă de armare din fibră de sticlă.  După această se aplică primul strat de glet de încărcătură, iar după acesta s-a întărit se aplică al doilea strat de glet de încărcătură. Alegerea gletului de încărcătură se face în funcție de denivelările pereților de grosimea stratului de material ce trebuie încărcat. După ce gletul de încărcătură s-a uscat, urmează aplicarea gletului de finisaj.
  Aplicarea vopselei pe bază de acril.
 Ultima etapă se începe cu șlefuirea pereților cu smirghel de granulație 120 sau 150. După această se îndepărtează praful cu ajutorul unei bidinele uscate. Următoarea etapei este aplicarea amorsei. Se aplică primul strat de vopsea cu ajutorul unui trafalet. După uscarea acestuia se fac retușurile după prima mână și se aplică al doilea strat de vopsea. Vopseaua  se aplică în 1 2 sau 3 straturi în funcție de calitatea acesteia.
  Meseriașii noștri vor recomanda materialele ce trebuiesc cumpărate în funcție de gradul de deteriorare al pereților.
  Vrem să va precizăm că denivelările mai mari de 2-3 cm nu este recomandat să se indreapte din glet, acestea trebuind îndreptate din tencuială clasică sau tencuială uscată (rigips).
  Pentru informații complete de zugrăveli, amenajări interioare și exterioare va recomandăm sa folsiti formularul de contact

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu